Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

KNATTEBIO Alfons Åberg - Vem lurar Alfons

Osynligt med Alfons Åberg
Pappa har precis vårstädat och förbjudit Alfons och Viktor att strö leksaker över hela lägenheten. Med stor uppfinningsförmåga använder de istället andra helt vardagliga saker i sin fantasilek. Sakerna får osynliga egenskaper för den som inte vet.

Skratta lagom! sa pappa Ã…berg
Alfons kusiner kommer på besök. De tycker Alfons och Milla är barnsliga och vill inte leka med dem. Istället förstår de allt som har förberetts och det blir bråk och stök. Till slut måste pappa gripa in. Och han kommer på ett straff som ingen hade kunnat förutse

Hur långt når Alfons? 
Alfons är du där? ropar pappa, och det sätter igång en fantasifull tankeresa, som tar Alfons ner under jorden, upp i luften, in och ut ur folks tankar. Han ser spår av sig själv överallt, kanske är det bara en liten del av honom som till slut svarar på pappas fråga - och hjälper till att bära ut soporna.

Vem lurar Alfons?
Alfons sparar till ett dataspel. Men det är svårt att spara och avstå från godis och nöjen och frestelsen att fuska blir så stor att han lurar sig själv. Alfons får lära sig att man inte både kan äta kakan och samtidigt ha den kvar.

Alfons vid vuxenbordet
Det är stort kalas och Alfons och Småtting får sitta med vid vuxenbordet. Alfons som har varit med förr ska passa Småtting och se till så han trivs. Alfons tar sin uppgift på allvar, och det visar sig att han

http://www.bioborgen.se/filmklubben/knattebio/item/knattebio-alfons-aberg-vem-lurar-alfons?category_id=16

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
52112
Startdatum
23 september 2018
Veckodagar
Söndag
Tidpunkt
15:00–16:00
Medarrangör
Medborgarhuset UPA i Osby (BioBorgen)
Plats
Medborgarhuset Borgen
Västra Storgatan 33/ Klockaregatan 28331 OSBY
Pris
20 kr
Kontaktperson
Lars Pettersson
biolars@bioborgen.se