Hoppa till huvudinnehåll

Engelska, konversation, nivå A2 i Ystad

Vi övar bland annat på vardagssituationer, och att bli bättre på att prata och förstå.

Engelska är ett av världens vanligaste språk, och det som talas av flest människor. Det finns eventuellt möjlighet att prova första gången utan förpliktelse i mån av plats efter överenskommelse med oss.

Vi övar på att prata om välkända ämnen som vi alla kan relatera till och ökar förståelsen i enkla vardagliga situationer.

Att lära språk i en studiecirkel hos ABF Österlen ger dig möjligheten att påverka både studietakten och innehållet i kursen. Du är en del av en liten grupp, max nio deltagare. Vi använder studiematerial för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper. Det finns möjlighet att deltaga både digitalt och fysiskt.

Pedagogik:
Utgångspunkten i alla kurser på ABF Österlen är folkbildningspedagogiken. Denna pedagogik bygger på dialog mellan deltagare och ledare. Ledaren är förvisso kugghjulet, men deltagarens önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma studiecirkeln ska se ut. Vi ägnar oss helt enkelt åt lärande där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet och lärandet.

Förkunskaper:
Beroende på kursen, utgår vi från europeiska nivåer av språklig självbedömning.

Ledare: Alla våra cirkelledare har genomgått grundläggande cirkelledarutbildning

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
124369
Startdatum
03 mars 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
14:45–16:15
Antal tillfällen
7
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
ABF rum 8
Södra Dragongatan 22 27139 YSTAD
Pris
700 kr
Anmäl dig som reserv