Hoppa till huvudinnehåll

Lär dig hantera stress - Eskilstuna (dagtid)

Stress är en naturlig del av livet. Alla blir stressade då och då och det är inget som är farligt. Det som däremot är farligt är stress som pågår under längre tid i kombination med brist på återhämtning.

Vill du utveckla din förmåga att ta hand om dig själv och hantera både stress och dina känslor bättre? Detta är en kurs för dig som behöver konkreta verktyg till återhämtning. Vi kommer gå igenom vad stress är och hur det påverkar oss samt våra grundkänslor och hur vi kan hantera dem. Vi kommer även gå igenom vad mindfulness och självmedkänsla är och varför det är bra och öva på de grundläggande teknikerna inom dessa. Kursen utgår från dig och vad du behöver i din vardag.

Efter avslutad kurs kommer du uppleva minskad stress, minskade symptom på utmattningssyndrom och en förbättrad hälsa. Du kommer få med dig verktyg som gör att du har ett bättre utgångsläge för att lättare leva i balans utan att för den sakens skull göra omvälvande livsstilsförändringar. Du kommer öka din förmåga till avslappning, koncentration och fokus samt kroppskännedom. 

 

Om Veronica:

"Jag som håller i denna kurs är utbildad lärare samt KBT & ACT coach. Jag har arbetat inom förskola i många år och arbetar idag som kursledare och privat coach. Tillsammans med en kollega driver jag en podcast som handlar om psykisk ohälsa och personlig utveckling."

 

Planerad kursstart: 11 januari kl 9.

Frågor: ring 016-166793 eller mejla sandra.berwick@abf.se 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
177071
Startdatum
27 februari 2023
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
09:00–10:30
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
9
Plats
ABF-huset
Kungsgatan 14 63220 ESKILSTUNA
Pris
590 kr
Anmäl dig