Hoppa till huvudinnehåll

Mindfulness - medveten närvaro (Eskilstuna)

Online via Zoom Vill du utveckla din förmåga att ta hand om dig själv och hantera stress bättre? Detta är en kurs för dig som vill utveckla din förmåga att vara här och nu, att vara medvetet närvarande.

Vi kommer gå igenom vad stress är och hur det påverkar vårt beteende, humör, tänkande och vår kropp. Vi kommer gå igenom vad mindfulness är och varför det är bra och öva på de grundläggande mindfulnessteknikerna. Vi kommer också arbeta med avslappning- och andningsövningar. Kursen utgår från er kursdeltagare och vad ni behöver i er vardag.

Efter avslutad kurs kommer ni uppleva minskad stress, minskade symptom på utmattningssyndrom och en förbättrad hälsa. Ni kommer få med er verktyg som gör att ni har ett bättre utgångsläge för att lättare leva i balans utan att för den sakens skull göra omvälvande livsstilsförändringar. Du kommer öka din förmåga till avslappning, koncentration och fokus samt kroppskännedom.

Om Veronica:

"Jag som håller i denna kurs är utbildad lärare samt KBT & ACT coach. Jag har arbetat inom förskola i många år och arbetar idag som kursledare och privat coach. Tillsammans med en kollega driver jag en podcast som handlar om psykisk ohälsa och personlig utveckling."

 

OBS! Planerad start i början av mars tisdagar kl 19.00-20.30. Cirkeln blir digital via Zoom till en början och om restriktionerna tillåter övergår vi till fysiska träffar senare.

Under rådande omständigheter (COVID-19) har vi begränsade antal platser på kursen. Då detta kan komma att ändras före kursstart sparar vi din anmälan och kontaktar dig vid mån av plats om du inte fick plats första omgången. Passa på att säkra din plats redan idag!

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
172947
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
19:00–20:30
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
10
Plats
Zoom ABF Sörmland
Pris
650 kr
Anmäl dig