Hoppa till huvudinnehåll

Öka din självkänsla - Eskilstuna

Vill du arbeta på ditt förhållande med dig själv? Vill du sträva mot att känna dig mer trygg och mot en känsla att du är bra som du är? Detta är en kurs i självkänsla med självmedkänsla som metod.

Vi går igenom vad självkänsla och självmedkänsla innebär samt öka medvetenheten om den inre kritikern och det inre barnet. Vi kommer också kombinera med avslappning- och andningsövningar. Kursen utgår från er kursdeltagare och vad ni behöver i er vardag.

Efter avslutad kurs kommer ni uppleva mindre självkritik, vara mer stolta över er själva och kommit fram till beslut för att öka de behagliga känslorna. Ni kommer få med er verktyg som gör att ni har ett bättre utgångsläge för att lättare leva i harmoni med er själva och äntligen våga ta medvetna beslut.

Om Veronica:

"Jag som håller i denna kurs är utbildad lärare samt KBT & ACT coach. Jag har arbetat inom förskola i många år och arbetar idag som kursledare och privat coach. Tillsammans med en kollega driver jag en podcast som handlar om psykisk ohälsa och personlig utveckling."

 

Erbjudande: Vill du gå både denna kurs och "Mindfulness - medveten närvaro" blir avgiften 1000:- för båda (ord. pris 1300:- )

OBS! Prel start är vecka 4, tisdagen den 26 januari. Detta under förutsättning att vi har fått in anmälningar och att restriktionerna kring Covid19 inte kvarstår.

Under rådande omständigheter (COVID-19) har vi begränsade antal platser på kursen. Då detta kan komma att ändras före kursstart sparar vi din anmälan och kontaktar dig vid mån av plats om du inte fick plats första omgången. Passa på att säkra din plats redan idag!

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
172948
Startdatum
26 januari 2021
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
18:30–20:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
12
Plats
ABF-Huset Eskilstuna
Kungsgatan 14 63220 ESKILSTUNA
Pris
650 kr
Anmäl dig