Hoppa till huvudinnehåll

ENGELSK VALS

Lär dig dansa den populära och eleganta dansen Engelsk Vals, även kallad Modern Vals.

Den 400 år gamla valsen är en populär dans i tretakt och kommer i många olika varianter. Valsen dansas till musik med tre slag i takten, ofta med betoningen på första slaget. Valsen är relativt enkelt att lära sig för många och det är därför den är så populär.

Det finns flera sorters valser: gammelvals, wienervals, bröllopsvals, folklig vals, engelsk vals, bostonvals och ländler. Wienervals och folklig vals är snabbare varianter av dans medan ländler, boston och engelsk vals är de långsamma danserna. Men grundtekniken i dem alla är densamma, så med andra ord så kan du säga att du kan dem alla om du lärt dig den Engelska Valsen!

ANMÄL DIG BARA OM DU HAR EN DANSPARTNER
Varför du måste ha en partner med som du känner är för att minska smittorisken på plats. Då byter ni inte partner med varandra och alla som är med i kursen slipper vara oroliga.

Covid-19
Vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer och vidtar extra åtgärder på plats för att minimera smittspridningen, för allas säkerhet. Kontakta oss för mer information hur vi på ABF Botkyrka-Salem gör för att säkerställa att ingen spridning sker i våra lokaler på info.botkyrka@abf.se
Håll avstånd och stanna hemma om du är sjuk!

Preliminärt startdatum
Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
17453
Startdatum
18 oktober 2020
Veckodagar
Söndag
Tidpunkt
13:15–14:15
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
12
Plats
ABF Botkyrka-Salem
Hallundavägen 26 14501 NORSBORG
Pris
600 kr
Cirkelledare
Tuula Höckerbo
Anmäl dig