Hoppa till huvudinnehåll

FINSK TANGO

Finsk tango är en populär tangovariant som har sitt ursprung i Finland, där tangon stor och har varit stor under merparten av 1900-talet

I höst öppnar vi dörrarna för den spännande Finska Tangon!

Finsk tango är en tangovariant som har sitt ursprung i Finland. Både dansen och musiken har avlägsnat sig från sitt ursprung i den argentinska tangon och bildat en egen stil som visat sig vara en av de mest livskraftiga formerna av tango. I Finland är tangon stor och har varit stor under merparten av 1900-talet.

Till skillnad från den argentinska tangon är parens kroppar tätt mot varandra och fötterna näst intill släpas bredvid varandra över dansgolvet.

Det här är med andra ord en upplevelse du inte KAN missa!


ANMÄL DIG BARA OM DU HAR EN DANSPARTNER
Varför du måste ha en partner med som du känner är för att minska smittorisken på plats. Då byter ni inte partner med varandra och alla som är med i kursen slipper vara oroliga.

Covid-19
Vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer och vidtar extra åtgärder på plats för att minimera smittspridningen, för allas säkerhet. Kontakta oss för mer information hur vi på ABF Botkyrka-Salem gör för att säkerställa att ingen spridning sker i våra lokaler på info.botkyrka@abf.se
Håll avstånd och stanna hemma om du är sjuk!

Preliminärt startdatum
Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
17454
Startdatum
18 oktober 2020
Veckodagar
Söndag
Tidpunkt
12:00–13:00
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
12
Plats
ABF Botkyrka-Salem
Hallundavägen 26 14501 NORSBORG
Pris
600 kr
Cirkelledare
Tuula Höckerbo
Anmäl dig