Hoppa till huvudinnehåll

CV-Skola

Distanskursen som gör dig redo att komma ut på jobbmarknaden med ett säljande CV och ett självsäkert leende på läpparna!

Ett bra och tydligt CV gör det möjligt för rekryteraren att förstå varför just du är rätt för jobbet. Men vilken information ska egentligen finnas med i ditt CV, hur långt ska det vara, och hur strukturerar du det på bästa sätt? Låt oss guida dig!

I vår CV-skola på distans så lär du dig inte bara att formatera själva layouten till ditt CV och lägga in dina kunskaper, referenser osv. Vi finns också här för att ge en inblick på vad rekryteraren letar efter, vilka vägar som finns för att hitta jobben samt hur man kan förbereda sig för sin blivande intervju. Ett bra första intryck är A och O, och både ditt CV och första mötet med din blivande chef är otroligt viktigt för att de ska förstå hur perfekt just DU är för företaget.

Kursupplägg
Del 1

Vi går igenom vad som är bra att ha med i ett CV och personligt brev. Vad just du ska lyfta fram från dina kunskaper, vad som kan tas bort och vad som är bra att highlighta. Du lär dig hur du bygger upp ditt personliga brev på bästa möjliga sett, vad din arbetsgivare vill läsa om i brevet och hur just ditt personliga brev ska sticka ut från mängden.

Del 2
I steg 2 fortsätter vi gå djupare in på hur ett CV och personligt brev ska se ut rent design mässigt. Layouten är det din arbetsgivare kommer se först och är därför en otroligt viktig del att göra på ett professionellt och originellt sätt för att du ska uppmärksammas. Här får du hjälp till att marknadsföra dig själv på bästa möjliga sett.


Del 3
I steg 3 har du nu klart ett proffsigt och unikt CV och Personligt brev, redo att skickas ut! Eller?

I det sista steget går vi igenom hur du får jobbet! Din lärare ger dig en motiverande föreläsning om hur just du kommer lyckas på intervjun, vad du ska tänka på och hur du ska på ett självsäkert sätt sälja in dig själv. Du ska tänka att du redan fått jobbet i huvudet. Det motivationen får du under det sista tillfället.


Observera

Om du är anmäld men inte deltar vid något av tillfällena utan att avanmäla dig, debiteras du en administrationsavgift på 150 kr.


Bra att veta:

  • Vid en distanskurs är det obligatoriskt att du anger en mejladress för att vi ska kunna skicka länk till kursen. Har du frågor är du välkommen att ringa 08-530-363 00
  • Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma till vissa cirklar.
  • Preliminärt startdatum. Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda.
  • Klicka HÄR för mer information om våra kurser.


Våra ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
17566
Startdatum
03 februari 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:00–20:00
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
13
Plats
Distans
Pris
100 kr
Anmäl dig