Hoppa till huvudinnehåll

Workshop i Stress

Vill du få nya knep att ta dig an dina utmaningar och samtidigt lära känna dig själv bättre? I den värld vi lever i idag går allting snabbare och snabbare. Det är en tid av effektiviseringar i arbetslivet och privatlivet som vi ständigt skall förhålla oss till och hantera.

Stress är en upplevelse och en känsla

Inger och hennes historia om varför hon ägnar sig åt stresshantering, vilket ger en bra grundförståelse för stress, symptom och igenkänning. - deltagarna med några ord från var och en. - vad stress är för oss människor - hur vi påverkas fysiskt och mentalt av stress - hur vi kan leva utan att bli sjuka av stress - några upplevelsebaserade övningar samt reflektioner - valda delar ur böckerna Linnéa Wik berättar.

Efter workshopen har deltagarna en grundläggande förståelse för hur stress påverkar oss människor, kunskaper om kroppens signaler, våra reaktioner och beteenden vid ökad stress samt hur man genom att skapa egna vanor kan minska stressen i sitt liv. Man får också en förståelse för att genom stressen kan minskas genom självkännedom.

 

Förkunskaper:

Du bör ha intresse för personlig utveckling. Workshopen innebär att vi gör några övningar och delar våra tankar med varandra. Detta för att igenkänning ger mening och förståelse för dig själv.

 

Om ledaren:

Inger Holegård är projektledaren som förvandlade sin egen utmattning till en utbildning om stress och hur man med hjälp av gestaltmetodiken och Pingh-metoden kan förebygga stress genom självkännedom. Inger har lång erfarenhet av att arbeta med människor både som ledare, pedagog, utbildare och inom vården.

 

Workshopen görs i samarbete med Tullinge Bibliotek

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
29271
Startdatum
04 oktober 2022
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
19:00–20:00
Antal lediga platser
20
Plats
Tullinge bibliotek
Anmäl dig