Hoppa till huvudinnehåll

Målarkurs

Med konstnären Lena Morge

För dig som redan har provat på att måla och vill ha coaching och en trevlig grupp att utvecklas tillsammans med. Vi målar med akrylfärger och pensel efter en bestämd förlaga och/eller med målarkniv, roller, gummispackel och moddlare etc. för lite friare måleri. Målet med kursen är att deltagarna ska få förståelse för den konstnärliga arbetsprocessen, och förutsättningar att utveckla ett nyfiket seende och ett öppet sinne i ditt skapande.

Med målning kan du koppla bort allting och endast fokusera på färgerna, formerna och kombinationerna. Kursen hålls i konstnärens ateljé. 

Om Lena Morge: Jag målar mest i olja men även en del i akryl. När jag jobbar med stora målningar börjar jag ofta med akryl och slutför i olja. Förutom måleriet så så är jag styrelseledamot och kassör i Svenska Konstnärsförbundet Region Öst. Sitter även i styrlesen i Uttrans konstrunda också där som kassör.

Se hennes konst här: www.morge.se

Preliminärt startdatum. Cirkeln startar vid tillräckligt många anmälda. Då cirkeln är på plats så kommer datumet skjutas fram om restriktionerna inte lättar pga den rådande pandemin.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
17605
Startdatum
13 oktober 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
7
Medarrangör
HT 21 Studieprogrammet
Plats
Segersjövägen 10-16
Uttran
Pris
1600 kr
Cirkelledare
Lena Morge Holmström
Anmäl dig