Hoppa till huvudinnehåll

Qi-gong

Få ökad harmoni i din kropp

Låt livskraften återvända - Här finner du inre energi. Qi-gong som med enkla rörelser och andning förbättrar energi och cirkulation. Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper. Ta chansen att göra din värld större. Hos ABF har du möjlighet att påverka både studietakt och innehåll i studiecirkeln.

Utgångspunkten i alla denna kurs är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Qi Gong är en träningsform för att få ökad harmoni i din kropp och har dessutom en läkande verkan. Den passar alla, ung som gammal, frisk som sjuk. Qi Gong betyder "konsten att träna för livsenergi". Syftet med Qi-Gong är att förebygga och bota sjukdomar genom att stärka livsenergin. Kursen består av enkla rörelser, mental koncentration och andningstekniker.

Qi = energi, livskraft. Gong = prestation, träning, arbete

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
17856
Startdatum
21 september 2022
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
10:00–11:30
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
1
Medarrangör
Mötesplats Grödinge, Mötesplats grödinge
Plats
Mötesplats Grödinge
Ringvägen 2 14771 GRÖDINGE
Cirkelledare
Birgith Andersson
Anmäl dig