Hoppa till huvudinnehåll

SKRIVARVERKSTAD 16/6

Drop-in verkstad! För dig som har ett behov av eller en längtan efter att uttrycka dig genom det skrivna ordet. Inspireras och känn glädje i ditt skrivande på ABF Botkyrka-Salems Skrivarverkstad!

Välkommen på skrivarverkstad med författaren Kerstin Rauserk vid din sida. Anmäl dig till vår nya skrivarkurs på ABF Botkyrka-Salem!

En skrivarkurs är en fantastisk idé för dig som vill utveckla dina skrivarkunskaper, har stora skrivardrömmar eller bara behöver inspirationen och modet till att börja skriva. För det är just det skrivarkurser handlar om: att utvecklas, upptäcka och utforska sitt egna språk och att inspireras.

Kursen är uppdelat i tre olika tillfällen där du själv väljer vad just du vill få ut av från kursen. Kanske är det i jobb eller studiesyfte du behöver förbättra dina skrivarkunskaper, eller en hjälpande hand i ditt mål om en framtida bästsäljarbok? Vad du än behöver så finns din ledare här för dig som stöd.


Vi följer Folkhälsomyndigheternas riktlinjer och vidtar extra åtgärder för att förhindra smittan i våra lokaler, för vår och din säkerhet. Kontakta oss för mer information om hur vi på ABF Botkyrka-Salem gör för att minimera smittorisken hos oss.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
31784
Startdatum
16 juni 2020
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
16:00–17:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
7
Plats
ABF Botkyrka-Salem
Hallundavägen 26 14501 NORSBORG
Pris
450 kr
Cirkelledare
Kerstin Rauserk
Anmäl dig