Hoppa till huvudinnehåll

GITARR PÅ DISTANS - Medelnivå

Kursen för dig som har klarat nybörjarkursen eller har grundläggande kunskaper inom gitarr. Du kan redan spela de vanligaste ackorden och olika rytmer och komp.

MAX 3 DELTAGARE PER KURS

På medelnivån ska du lära dig att identifiera noterna på greppbrädan, spela Dur-Mollskalor, bygga Dur-Moll ackord på hela greppbrädan, spela mer avancerade slagkomp, plockkomp och få grundläggande kunskaper om musikteori. Vi arbetar också med rytmer och du lär dig att läsa avancerade melodier i tabulaturen. Vi spelar låtar från olika genrer, till exempel pop, rock och visa. Vi kan även spela låtar som bestäms gemensamt.

Målet med kursen är att du ska fördjupa dina förkunskaper, det vill säga att du ska kunna spela mer avancerade melodier och ackord på hela greppbrädan samt att förstå olika begrepp om musikteori.

Du behöver tillgång till egen gitarr (nylon eller stålsträngad, som passar bättre för dig) under varje lektion samt att öva på mellan kurstillfällena. Ha gärna anteckningsblock och penna till hands för att kunna föra anteckningar.


Kursen kommer att genomföras på distans via verktyget Zoom i grupper om tre personer.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
17429
Startdatum
01 juni 2020
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
19:00–20:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
3
Plats
Distans
Pris
1600 kr
Anmäl dig