Hoppa till huvudinnehåll

SPANSKA

Spanska för Nybörjare

Det här är en nybörjarkurs i spanska. Du lär dig att klara enkla vardagssituationer som att presentera dig och ställa samt svara på enkla frågor. Efter bara ett par kurstillfällen kan du säga några meningar på spanska.

Du får grundläggande kunskaper i grammatik och många möjligheter till att tala och höra spanska. Att kunna kommunicera på spanska är främsta målet. Efter kursen har du en del av kunskaperna i spanska på nivå nybörjarnivå. När du avslutat kursen kan du presentera dig själv och fråga andra om deras namn och var de bor. Du kan förstå och använda enkla ord och fraser som rör dina behov eller konkreta vardagssituationer. Du kan samtala med någon som talar långsamt och tydligt.

Du får bland annat lära dig:
Hälsningsfraser - Presentera dig - Alfabet - Fråga enklare frågor och ställa enkla svar - Använda olika uttryck - Grundläggande grammatik - Skriva en del på spanska

Vi utgår från praktiska situationer och tränar språket i för nybörjaren meningsfulla sammanhang.
Kurslitteratur ingår i deltagaravgiften.


Obs!
Preliminärt startdatum. Kursen hålls endast på plats i våra lokaler om restriktionerna lättar, vi har pausat all fysisk verksamhet till vi får nya direktiv att följa för att minska smittspridning.Covid-19
Med anledning av coronavirus Covid-19 som sprids i samhället vill ABF Botkyrka-Salem informera om vilka åtgärder som har vidtagits för att ta ansvar att förhindra att smittan sprids inom vår verksamhet.

Anställda på ABF Botkyrka-Salem och våra ledare som arbetar med våra utbildningar har tydliga instruktioner om hur vi skall agera och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hur smittspridning ska undvikas. Vi vill uppmana alla inom ABF att hålla sig uppdaterade om situationen och följa de senaste rekommendationerna från folkhälsomyndigheten.

För kurser som är på plats i våra lokaler vidtar vi extra försiktigheter för att minimera smittspridningen. Vi har begränsat antal personer i lokalen så man på ett säkert sätt kan hålla avstånd från varandra. Förutom det så städar vi våra lokaler noggrant och det finns alltid handsprit nära till hands.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
17580
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
17:00–18:30
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
5
Plats
ABF Botkyrka-Salem
Hallundavägen 26 14501 NORSBORG
Pris
800 kr
Cirkelledare
Roger Fahlström
Anmäl dig