Hoppa till huvudinnehåll

På distans: Sociala medier för äldre

Studiecirkel för dig som är 65 år eller äldre och vill lära dig mer om Facebook. Vi går tillsammans i lugn takt igenom Facebooks funktioner och användningsområden.

Denna cirkel startar vid tillräckligt antal anmälningar. Välkommen att anmäla ditt intresse idag!

Sociala medier och dess funktioner kan vara en helt ny värld för många och den är inte alltid så lätt att förstå sig på! Det kan kännas obehagligt att testa sig fram när man inte vet vem som kan se och läsa det man gör, skriver och delar. Här träffas vi i liten grupp och går i lugn takt igenom hur Facebook är uppbyggt och fungerar.

Kursinnehåll

Vi går igenom allt ifrån vem som kan se och läsa vad och när, skillnaden på de olika funktionerna, hur du kan använda mediet på ett sätt du känner dig trygg med – till hur du kan ta kontakt med folk runtom i världen.

Upplägg

Studiecirkeln består av 5 träffar på distans via Microsoft Teams.

Observera 10% rabatt på deltagaravgiften för pensionärer.

Studiecirkel på distans

För att kunna vara med behöver du tillgång till en dator/surfplatta/smartphone med kamera och mikrofon. Hörlurar rekommenderas men är inget måste.

För dig som vill få en genomgång och testa Teams i lugn och ro inför kursstart erbjuder ABF regelbundet prova på-tillfällen. Kontakta oss om du vill veta mer!

Har du frågor?

Kontakta oss på info.sodertorn@abf.se eller 08-556 520 30.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
111890
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
09:00–11:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
12
Plats
Distans / ABF Södertörn
Pris
695 kr
Cirkelledare
Cassandra Solback
Anmäl dig