Hoppa till huvudinnehåll

På distans: Mat och klimat

För dig som vill veta mer om hur matproduktion och klimatpåverkan hänger ihop och hur vi kan laga och konsumera mat på ett hållbart sätt.

Denna studiecirkel startar under vårterminen. Startdatum meddelas så snart det är fastställt. Välkommen att anmäla ditt intresse idag!

Kursinnehåll

Vi diskuterar mat och klimatpåverkan, lagar spännande och god mat på ett klimatsmart sätt, gör aktiviteter för att öka vår kunskap om hur matproduktion och klimatpåverkan hänger ihop, samt får skapa med återanvänt material.

Upplägg

Studiecirkeln består av fyra träffar på distans via Microsoft Teams.

För att kunna vara med behöver du tillgång till en dator/surfplatta/smartphone med kamera och mikrofon. Hörlurar rekommenderas men är inget måste.

För dig som vill få en genomgång och testa Teams i lugn och ro inför kursstart erbjuder ABF regelbundet prova på-tillfällen. Kontakta oss om du vill veta mer!

Material

Kostnad för råvaror tillkommer (egen bekostnad).

Arrangör

ABF Södertörn i samarbete med Svensk Mat- och Miljöinformation.

Har du frågor?

Kontakta oss på info.sodertorn@abf.se eller 08-556 520 30.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
112185
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
17:00–19:30
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
10
Plats
Distans / ABF Södertörn
Pris
975 kr
Anmäl dig