Hoppa till huvudinnehåll

INSTÄLLT: Lunchkonsert med Jan Hammarlund

Alla kultur- och fritidsarrangemang som görs tillsammans med Haninge kommun är inställd mellan 18/3 – 30/4 på grund av den rådande situationen kring coronaviruset. Vi hoppas på att kunna återkomma med ett nytt datum för detta arrangemang så snart som möjligt. Tack för er förståelse!

Alla kultur- och fritidsarrangemang som görs tillsammans med Haninge kommun är inställd mellan 18/3 – 30/4 på grund av den rådande situationen kring coronaviruset. Vi hoppas på att kunna återkomma med ett nytt datum för detta arrangemang så snart som möjligt. Tack för er förståelse!

Konsert med Jan Hammarlund om levande döda poeter under regnbågsvecka i Haninge. I sitt program ”Levande döda poeter” vill Jan företräda alla de poeter som inte längre är i livet. Han sjunger bland annat Lenngren, Kavafis, Löwenhjelm, Moa Martinson, Jesenin, Brecht, Prévèrt, Boye – och Hammarlund. Jan Hammarlund framträder med sång och gitarr. Jan har en närmast kultstatus idag som föregångare inom proggmusiken och gayrörelsen i Sverige.

Program

Start kl 12:30

Biljettinformation

Fri entré.

Lokal

Anpassat för rullstol, hörselslinga, kontrastmarkering i foajén

Har du frågor?

Kontakta oss på info.sodertorn@abf.se eller 08-556 520 30.

Arrangörer

Haninge kultur, ABF Södertörn och Haninge Riksteaterförening med stöd av Musikcentrum Öst.

 

Fotograf Jeanette Andersson.

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
220448
Startdatum
17 april 2020
Veckodagar
Fredag
Tidpunkt
12:30–13:15
Medarrangör
Haninge Riksteaterförening
Plats
Kulturhuset Haninge
Poseidons Torg 13640 HANDEN
Pris
Gratis