Hoppa till huvudinnehåll

Musikproduktion

Detta är en kurs i musikproduktion för alla åldrar och genrer. Ingen förkunskap behövs då man bestämmer en hel del själv var man vill börja och fördjupa sig i. Kursen arrangeras av Kulturföreningen Nuova Arte i Haninge i samarbete med ABF Södertörn.

Upplägg

Under de 5 tillfällen vi träffas går vi igenom några utav de grundläggande byggstenarna för att kunna producera och skapa musik.

Mellan träffarna får du i din egen takt tid att studera in, planera, öva och producera. På detta sätt hinner du reflektera över det vi har gått genom samt får en chans att ställa frågor och gå vidare med din produktion.

Under våra möten lyssnar vi även på en del musikexempel och som deltagare får du en chans att prata om ditt arbete samt eventuellt visa upp detta för de andra deltagarna om du så vill.

Material

Kursledaren har tillgång till Logic, Finale samt Reason. Vill du använda andra program går det hur bra som helst. För det viktigaste är att du får lära dig att producera och skapa musik i det program som du själv föredrar.

Anmälan

Anmälan görs direkt till föreningen via info@nuovaarte.se senast 25/1. Ange "ABF Produktionskurs" i meddelandets ämnesrad.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
112412
Startdatum
05 februari 2022
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
10:00–11:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
5
Medarrangör
Kulturföreningen Nuova Arte
Plats
ABF Villa Rudan
Folkparken 19 13640 HANDEN
Pris
995 kr