Hoppa till huvudinnehåll

På distans: Musik och poesi

För dig som skriver eller är nyfiken på musik, poesi och låtskrivande.

Denna cirkel startar vid tillräckligt antal anmälningar. Välkommen att anmäla ditt intresse idag!

Kursinnehåll

Genom skrivövningar, lyssningsexempel och låtuppgifter utforskar vi tillsammans möjligheterna för att tonsätta dina egna texter såväl som dikter av poeter som bl.a. Karin Boye, Emily Dickinson, Forough Farrokzad, Hanna Rajs Lara och Sonja Åkesson.

Upplägg

Kursen sker i grupp i form av en studiecirkel med träffar varje vecka.

Du behöver inte ha några förkunskaper, men det är bra om du själv - ibland eller ofta - skriver låtar och sånger. Instrumentkunskap är ej ett krav och undervisning i detta inte heller något som kommer att ingå i cirkelns upplägg.

Studiecirkel på distans

Studiecirkeln sker på distans i Microsoft Teams. För att kunna vara med behöver du tillgång till en dator/surfplatta/smartphone med kamera och mikrofon. Hörlurar rekommenderas men är inget måste.

För dig som vill få en genomgång och testa Teams i lugn och ro inför kursstart erbjuder ABF regelbundet prova på-tillfällen. Kontakta oss om du vill veta mer!

Cirkelledare

Channa Riedel är poet och musiker, utbildad vid bl.a. Högskolan för Scen och Musik i Göteborg och Biskops-Arnö folkhögskola. Läser nu författarutbildningen Litterär gestaltning på HDK-Valand i Göteborg.

Har du frågor?

Kontakta oss på info.sodertorn@abf.se eller 08-556 520 30.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
112161
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
8
Plats
Distans / ABF Södertörn
Pris
1050 kr
Anmäl dig