Hoppa till huvudinnehåll

Styrelsens olika roller - Sekreterare

Välkommen till en heldag med rubrik ”Styrelsens olika roller” med sju parallella utbildningar. Förutom fokus på respektive styrelseroll ges här även en bra möjlighet att möta andra förtroendevalda och utbyta erfarenheter.

En av ABFs viktigast uppdrag är att stärka folkrörelserna! En del i det arbetet är att utbilda våra medlems- och samarbetsorganisationer i föreningskunskap. Under 2022 kommer ABF Distriktet i Stockholmsregionen att erbjuda utbildningsdagar som dels rör specifika uppdrag i en förening, men även dagar som lyfter andra utmaningar t ex. ledarskap, kommunikation och inkluderande förening.

Uppdraget som sekreterare, roll och uppgifter på mötet och i det dagliga föreningsarbetet, protokollskrivande, hur och varför, innehåll, former, olika sätt att skriva, genomgång av gällande lagstiftning, skrivövningar.

Målgrupp: Du som är nyvald eller saknar utbildning för ditt förtroendeuppdrag

Datum: Lördag 7 maj
Tid: 9.30-16.00
Adress: ABF Huddinge, Kommunalvägen 26
Deltagaravgift: 500 kr (fika och lunch ingår)

Sista anmälningsdag: vi vill ha din anmälan senast 4 veckor före kursstart. Om du är sent ute, hör av dig till oss!
Avanmälan: Kan du inte delta, avanmäl dig senast en vecka före kursstart. Vid senare avanmälan kan vi behöva fakturera hela eller del av kurskostnaden, gäller även kurser utan deltagaravgift.

Ange vilken medlemsorganisation du kommer ifrån i meddelanderutan, så att ev. deltagaravgiftsfaktura skickas till rätt mottagare.
Målgrupp: Förtroendevalda inom ABFs medlemsorganisationer

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
425906
Startdatum
07 maj 2022
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
09:00–16:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
25
Plats
ABF Huddinge, ABFs studiehem
Kommunalvägen 26 14161 HUDDINGE
Pris
500 kr
Anmäl dig