Hoppa till huvudinnehåll

Välkommen att mötas i en cirkel med andra kvinnor, ons 18.00 , HT-21 i centrala Huddinge

I en cirkel är vi alla precis lika viktiga, precis lika mycket värda. Och alla behövs. I alla tider har kvinnor funnits för varandra, lärt från varandra, givit varandra stöd. Idag behöver världen mer än någonsin att vi kvinnor möts återigen i systerskap.

Att vi skapar en trygg plats där vi kan växa - var och en - tillsammans. Där vi kan upptäcka oss själva på nytt, utan roller, utan masker, utan andras värderingar som vi har tagit an som våra egna.

När vi förstår att vi är en del av något större, tillsammans, kan vi få kontakt med den egna styrka, vår sanna potential, och uppfylla vårt syfte här på jorden.

Cirkeln har en ledare men det är var och en som tar sin plats i cirkeln som får den att bli hel, får den att fungera och evolviera.

Du förväntas ingenting mer än ärlighet och respekt mot dig själv och andra.

För varje cirkel/träff finns det ett tema eller en frågeställning som utgångspunkt för egen reflektion.

Vi börjar alltid med att landa i kroppen. Ta hand om den genom mjuka rörelser och stretch. Vi avslutar genom att hedra och tacka varandra och oss själva för den mod som behövs för att vissa sig för andra precis som man är, med brister och tillkortakommanden. Och därför så oändligt vacker och värd att älska.

I cirkeln förväntas du inte att uppnå några särskilda resultat. Mer än att du förhoppningsvis får större acceptans - från dig själv - att vara den du är på riktigt.

Eller den du vill vara när du får bestämma alldeles själv.

Ju större mångfald och åldersspann desto rikare och vackrare blir cirkeln.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
108334
Startdatum
15 september 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:00–19:00
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
8
Plats
ABF:s lokal Fullersta
Fullerstatorget 16 14135 HUDDINGE
Pris
950 kr
Cirkelledare
Kasia Lindahl
Anmäl dig