Hoppa till huvudinnehåll

Konstutställning - Inger Dahlén, Sirpa Tiderman, Caroline Stenberg VT-21

Inger Dahlén, Sirpa Tiderman, Caroline Stenberg ställer ut sina målningar i olja och akryl, målade med olika tekniker.

Sirpa Tiderman och Inger Dahlén lärde känna varandra då de hamnade i samma rum på en veckolång målarkurs i Dalsland, efter detta har både vänskapen och målargemenskapen bestått. När Caroline Stenberg var på en målarresa till Landsort lärde även hon känna Sirpa. De möttes åter på kurser i flera år med stafflier bredvid varandra, mycket skratt och gemensam utställning. Nu har de nu åter fått möjlighet att ställa ut tillsammans, den här gången alla tre!

Deras teknik och uppslag skiljer sig men möts i många delar och har resulterat i en spännande utställning som de alla känner sig nöjda över att få dela med besökare på ABF-huset under sommaren 2021. 

"Det har varit ett långt år för alla och vi har längtat efter att få visa våra målningar för konstintresserade som liksom vi sett fram emot både utställningar och ljusare tider!"

Varmt välkomna!

Sirpa, Inger och Caroline

Utställningen inleds den 3 juni och hänger till i slutet på augusti. 

P ga pågående pandemi är öppettiderna begränsade. För dig som inte har möjlighet att se utställningen på plats, finns ett axplock med fina godbitar på ABF Huddinges YouTubekanal: https://www.youtube.com/watch?v=cCseFktll2Y&t=2s. Juli månad är Galleriet stängt. För information kring öppettider etc kontakta oss på tel:

08-774 02 70 eller e-post: info.huddinge@abf.se.

 

 

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
108321
Startdatum
03 juni 2021
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
08:00–20:00
Plats
ABFs Studiehem
Kommunalvägen 26 14161 HUDDINGE
Pris
Gratis