Hoppa till huvudinnehåll

Digital skrivarkurs - sommarkurs för unga vuxna 15-18 år 2020

Gillar du att skriva? Är du nyfiken på vad skrivande kan vara? Välkommen till vår digitala skrivarkurs för ungdomar. Här får du inspiration och verktyg för att komma igång!

På kursen gör vi roliga och inspirerande skrivövningar. Vi pratar om miljöbeskrivning och personbeskrivning, gestaltning och poesi. Tillsammans lär vi oss under lättsamma former. Perfekt för dig som vill komma igång med skrivandet. Under kursen finns tid för att ställa egna frågor, samt att skriva och diskutera skrivprojekt.

Målet är att du efter kursen ska känna att du vill och kan fortsätta skriva. Och att du har lärt känna ett gäng skrivarkompisar som du kan dela texter och prata skrivande med.

Du får också fri tillgång till skrivplattformen Picapen. Med Picapen kan du skriva var du vill och när du vill. Du kan samla alla din påbörjade texter på ett och samma ställe tillsammans med dina favoritbilder.

Du behöver inga förkunskaper, bara skrivlust.

Kursledare
Johan Carle ser på skrivandet som ett hantverk – något man lär sig genom övning. Han är författare, skrivpedagog och lektör och debuterade 2016 med romanen Små grodorna. Läs mer på johancarle.se.

Kursen genomförs digitalt via Zoom.

Antal tillfällen: 4 träffar, tisdagar och torsdagar.

Datum: 4/8, 6/8, 11/8, 13/8 (v. 32-33).

Tid: kl. 14.00-15.00.

Välkommen!

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
106843
Startdatum
04 augusti 2020
Veckodagar
Tisdag, Torsdag
Tidpunkt
14:00–15:00
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
10
Plats
Distansverksamhet
Pris
Gratis
Cirkelledare
Cecilia Gruvberger
Anmäl dig