Hoppa till huvudinnehåll

Online -Kom igång med skrivandet (grundkurs) HT-21

Svårt att komma igång med skrivandet? Hitta flödet i din text med skrivövningar som ger energi och inspiration. Vi läser varandras texter och provar på att lämna respons.

Kom igång med skrivandet är en kurs för dig som vill börja skriva eller behöver en skjuts i skrivandet. Inga förkunskaper krävs. Bara skrivlust. Skrivprocessen står i centrum - det är viktigare att du skriver än vad. Kreativitet går före resultat och kvalitet. Ingen text är bra eller dålig. Alla texter är intressanta.

Under kursen blir det massor av skrivövningar blandat med korta metodikgenomgångar. Vi kommer att jobba med flödesskrivande, karaktärer, miljöbeskrivning, gestaltning, med mera. Alla läser varandras texter och provar på att jobba med textrespons. Mellan träffarna skriver du så mycket du vill / hinner / orkar. Kursledaren delar ut frivilliga skrivuppgifter.

Målet är att du efter kursen ska känna att du vill och kan fortsätta skriva. Och att du har lärt känna ett gäng skrivande människor som du kan dela texter och prata skrivande med.

Antal tillfällen
5 träffar, varannan torsdag.

Datum
30/9, 14/10, 28/10, 11/11 och 25/11. 

Tid
Kl. 18.00-20.30.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
108165
Startdatum
30 september 2021
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
9
Plats
Distansverksamhet
Pris
1300 kr
Anmäl dig