Hoppa till huvudinnehåll

Studiecirkel i solidarisk bildelning

Vill du vara en del av den gröna revolutionen och samtidigt spara pengar? Vill du vara en del av en gemenskap som värnar om miljön och främjar solidaritet? Då är vår studiecirkel om solidarisk bildelning tillsammans med den ideella föreningen Sambil perfekt för dig!

Kom och utforska det spännande konceptet solidarisk bildelning och lär dig hur du kan bidra till att skapa ett mer hållbart samhälle. Upptäck hur du kan minska din klimatpåverkan genom att dela resurser och samtidigt skapa starkare sociala band i ditt lokalsamhälle.

Under denna studiecirkel kommer vi att diskutera allt från praktiska detaljer kring bildelningstjänster till de större samhälleliga och miljömässiga fördelarna med att delta i en bilpool. Vi kommer även att utmana och inspirera varandra att hitta kreativa lösningar för att övervinna eventuella hinder och göra delningsekonomin tillgänglig för alla.

Låt oss tillsammans skapa en mer hållbar framtid genom solidarisk bildelning i Skogås. Vi bjuder in till en kostnadsfri studiecirkel på 5 tillfällen.

Anmäl dig redan idag och låt oss tillsammans göra en verklig skillnad för vår planet och vårt samhälle!

Du kan anmäla dig via knappen nedan 
eller till info.huddinge@abf.se eller 08-774 02 70.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
113131
Startdatum
07 mars 2024
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
18:00–19:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
9
Medarrangör
Sambil
Plats
ABF Huddinge Skogås, Skogåstorget 17 (Fler rum)
Skogåstorget 17 14230 SKOGÅS
Cirkelledare
Sven G Sjöberg
Anmäl dig