Hoppa till huvudinnehåll

Utveckla ditt skrivande (fortsättningskurs)

Vill du komma vidare i ditt skrivande? Skrivövningarna blir längre och mer utmanande. Nu fördjupas skrivmetodiken och vi fortsätter att arbeta med textrespons. Picapen och kursledare Johan Carle, författare och utbildad lektör, tar med dig till nästa nivå i skrivandets konst. Digital kurs via Zoom och med Picapens digi

Utveckla ditt skrivande är en kurs för dig som vill ta ditt skrivande till nästa nivå. Du har erfarenhet av skrivande och textrespons och har gått grundkursen eller någon motsvarande skrivarkurs tidigare.

Även på fortsättningskursen blir det massor av skrivövningar. Vi fördjupar oss i både skrivmetodik och textrespons. På varje träff lämnar du in nyskriven text. Vi jobbar med textrespons i smågrupper. Mellan träffarna läser du ett par av de andra deltagarnas texter för att kunna ge och få respons i smågrupper.

Målet är att du i slutet av kursen ska kunna lämna heltäckande respons och genomföra textsamtal på egen hand. Förhoppningsvis har du också kommit en bit framåt i ditt skrivande och kanske startat ett eget skrivprojekt.

I kursen ingår 12 månader fri tillgång till Picapen Premium (om du inte redan har registrerat dig på Picapen under grundkursen). Picapen är en digital plattform och app där man enkelt skriver böcker. Texterna konverteras automatiskt till digitala böcker, för tryck och publicering. Allt du skriver på Picapen är helt privat och du väljer själv om du vill dela din färdiga bok med inbjudna läsare eller om du beställer din bok i tryckt format. Vi börjar kursen med en snabb genomgång av Picapens funktioner.

Kursledare

Johan Carle ser på skrivandet som ett hantverk – något man lär sig genom övning. Han är författare, skrivpedagog och lektör och debuterade 2016 med romanen Små grodorna. Läs mer på johancarle.se.

Antal tillfällen
5 träffar, varje torsdag.

Datum
5/11, 12/11, 19/11, 26/11 och 3/12 (v.45-49).

Tid
Kl. 18.00-20.30.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
106558
Startdatum
05 november 2020
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
14
Plats
Distansverksamhet
Pris
1500 kr
Anmäl dig