Hoppa till huvudinnehåll

Kreativt skrivande - fördjupning

Här fokuserar du på att komma igång eller komma vidare med ett eget skrivprojekt. Med fördjupande responsövningar där ni i gruppen delar era texter med varandra inför varje kurstillfälle. Max 8 deltagare.

Mitt syfte som skrivpedagog och kursledare är att i huvudsak locka fram skrivglädje och fokusera på en trygg och tillåtande gruppdynamik. Vi kommer därför tillsammans främst  ägna oss åt lättsamma och roliga skrivövningar på plats -  bortom prestige och tankar om rätt och fel! Men möjlighet finns också till lite längre uppgifter, eftertanke samt övningar mellan träffarna där det finns möjlighet att utveckla ett eget skrivprojekt.

Jag kommer också ge er många litterära verktyg, tips och trix under kursens gång. Vi kommer också lyssna mycket på varandras texter, för igenkänning, bekräftelse och tillit.

Jag som leder detta har skrivit i hela mitt liv och är utbildad skrivpedagog. Jag brinner verkligen för själva skrivprocessen; att dela med mig av  vad skrivandet kan ge, både som konstform, självkännedom, läkning och gemenskap tillsammans med andra. Inga förberedelser behövs! Ta bara med dig ett tjockare block du kan använda hela kursen, och penna.

Väl mött!
Suzanne Berg - kursledare

Anmälan senast 18/9 till ABF Norrtälje

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
410934
Startdatum
10 oktober 2019
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
8
Plats
ABF Norrtälje, Folkets Hus
Galles gränd 5 76130 NORRTÄLJE
Pris
950 kr
Cirkelledare
Suzanne Berg
Anmäl dig