Hoppa till huvudinnehåll

Kreativt skrivande

Är du nyfiken på och vill prova kreativt skrivande? Då ska du inte missa vår grundläggande skrivarcirkel där du genom kreativa, lättsamma övningar får prova på olika sätt att gestalta.

Varmt välkommen till en inspirationskurs i Kreativt skrivande.
Att skriva är att måla med orden, fantasi eller verklighet spelar ingen roll. Kanske vill du skriva dikter, berättelser eller lägga ditt fokus på det självbiografiska och det självupplevda? Här får du möjlighet att experimentera, skissa och prova på olika genrer och möjligheter att utveckla ditt eget skrivande.


Mitt syfte som skrivpedagog och kursledare är att i huvudsak locka fram skrivglädje och fokusera på  en trygg och tillåtande gruppdynamik. Vi kommer därför tillsammans främst  ägna oss åt lättsamma och roliga skrivövningar på plats -  bortom prestige och tankar om rätt och fel! Men möjlighet finns också till lite längre uppgifter, eftertanke samt övningar mellan träffarna där det finns möjlighet att utveckla ett eget skrivprojekt.


Jag kommer också ge er många litterära verktyg, tips och trix under kursens gång. Vi kommer också lyssna mycket på varandras texter, för igenkänning, bekräftelse och tillit.


Jag som leder detta har skrivit i hela mitt liv och är utbildad skrivpedagog. Jag brinner verkligen för själva skrivprocessen; att dela med mig av  vad skrivandet kan ge, både som konstform, självkännedom, läkning och gemenskap tillsammans med andra. Inga förberedelser behövs! Ta bara med dig ett tjockare block du kan använda hela kursen, och penna.


Väl mött!
Suzanne Berg - kursledare


Anmälan senast 18/9 till ABF Norrtälje

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
410655
Startdatum
02 oktober 2019
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
10:00–12:30
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
8
Plats
ABF Norrtälje, Folkets Hus
Galles gränd 5 76130 NORRTÄLJE
Pris
1460 kr
Cirkelledare
Suzanne Berg
Anmäl dig