Hoppa till huvudinnehåll

Spanska för nybörjare

Välkommen till spanska för nybörjare. Njuter du av att resa och uppleva allt som spansk och latinamerikansk kultur har att erbjuda och vill kunna ta dig fram med enkla fraser på din resa? Om ditt svar är ¡si! är denna kurs är perfekt för dig.

Drömmer du om att ta en siesta innan du beger dig ut för att avnjuta tapas och dricka sangria i en pulserande spansk stad? Eller kanske äta skaldjur på en paradisisk strand i Sydamerika? Och dessutom kunna använda spanska på din resa? Då ska du gå denna kurs.

Spanskan är världens näst största språk och talas idag av 500 miljoner människor i mer än 22 länder. Att kunna språket ger dig möjligheter att på nära håll känna och uppleva den spansktalande kulturen.

Under kursen kommer vi att fokusera på att lära oss fraser och ord som kan vara användbara i vardagssamtal och gå igenom de grammatiska grunderna. Vi kommer öva på vardagliga situationer som att träffa nya människor, berätta om oss själva och beställa mat och dryck.

Kursmaterialet kommer mailas som PDF. Behöver ni hjälp med att skriva ut det kan vi göra det på ABF mot en kostnad på 100 sek.

Sista anmälningsdag 11 januari

OBS Anmälan är bindande. Kursen startar endast om det blir tillräckligt många anmälningar.

Bienvenido!

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
414017
Startdatum
26 januari 2022
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:00–20:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
ABF Norrtälje, Folkets Hus
Galles gränd 5 76130 NORRTÄLJE
Pris
1800 kr
Anmäl dig som reserv