Hoppa till huvudinnehåll

Spanska lätt konversation (på distans/Nynäshamn)

Utveckla din spanska eller friska upp den spanska du redan kan i denna språkkurs med fokus på grammatik och lätt konversation.

Denna cirkel startar vid tillräckligt antal anmälningar. Välkommen att anmäla ditt intresse idag!

Kursinnehåll

Spanska lätt konversation är för dig som har läst minst 4-5 terminer tidigare och vill fortsätta utveckla dina kunskaper med fokus på talad spanska.

Upplägg

Kursen sker på distans i grupp i form av en studiecirkel. Vi träffas vid 8 tillfällen.

(Anpassat upplägg våren 2021 på grund av coronaviruset. När läget tillåter återgår vi till träffar i våra lokaler på Skolgatan i Nynäshamn)

Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Södertörn ger dig möjlighet att påverka både studietakt och kursinnehåll. Du är en del av en liten grupp, vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Studiecirkel på distans

Studiecirkeln sker på distans i Microsoft Teams. För att kunna vara med behöver du tillgång till en dator/surfplatta/smartphone med kamera och mikrofon. Hörlurar rekommenderas men är inget måste.

För dig som vill få en genomgång och testa Teams i lugn och ro inför kursstart erbjuder ABF regelbundet prova på-tillfällen. Kontakta oss om du vill veta mer!

Kurslitteratur

Studieboken Caminando 4 (lärobok inkl. ljud och extra övningar på webben) inhandlas själv inför första träffen. ISBN-nummer 9789127449497.

Har du frågor?

Kontakta ABF Södertörn på info.sodertorn@abf.se eller 08-556 520 30.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
111876
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:45–20:15
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
3
Plats
ABF Nynäshamn
Skolgatan 1 14930 NYNÄSHAMN
Pris
1175 kr
Cirkelledare
Carolina Bard
Anmäl dig