Hoppa till huvudinnehåll

Vegetarisk matlagning

Vegetarisk matlagning

Kom och laga mat tillsammans med andra matlagningsintresserade! Vi lagar säsongens grönsaker, vi testar kryddor och baljväxter, har olika teman och pratar om mat och innehåll. Vid varje tillfälle delar vi in oss i grupper för att sen laga ett par rätter var som sedan bildar en buffé så vi får möjlighet att smaka nya saker och få inspiration till vad man kan göra hemma. Alla är välkomna och nivån är nybörjare. Efter genomgången studiecirkel ska du ha fått kunskap om ersättningsprodukter, baljväxter, kryddningar och grönsaker.

 

Vi träffas fyra tillfällen under hösten. Du behöver inte ha med dig något annat än ett förkläde.

Tillfällen: 18 september,16 oktober, 20 november och 11 december

 

Tid: kl. 18.00 – 21.00

Pris: 1000 kr, samt 100 kr i råvarukostnad per gång

Plats: Rosenborgsskolans skolkök

Anmälan: info.sodertalje-nykvarn@abf.se eller 08-554 424 30

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
268010
Startdatum
18 september 2019
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:00–21:00
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
Hemkunskapskök
Pris
1400 kr
Cirkelledare
Anna Rautio
Anmäl dig som reserv