Hoppa till huvudinnehåll

Balett för vuxna – nybörjare

Det är aldrig för sent att lära sig balett! Du som alltid har beundrat balett och undrat hur det känns att dansa själv, nu har du chansen att prova.

Vi går igenom grunderna i klassisk balett vid balettstång. Vi arbetar med stegkombinationer, enkla piruetter och hopp. Genom att öva upp koordinationsförmåga, balans, styrka och smidighet förbättrar du din kroppsmedvetenhet på ett sunt och roligt sätt. Både män och kvinnor är välkomna!

Nivå
Passar dig som kanske har dansat som barn eller vill prova för första gången.

Cirkelledare

Althea-Marie Edwards-Pennant tog sina första danssteg när hon var 2,5 år. Tränade i London i klassisk balett, modernt och jazz. Först (Royal Academy of Dance) RAD och sedan (Imperial Society of Teachers of Dancing) ISTD.

Bra att veta
•För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
•Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
•Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
•Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

 

Nuvarande anpassningar

Vi lägger stort fokus på våra deltagares trygghet. Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen kring pandemin och de fysiska träffarna genomförs enligt myndigheternas råd och anvisningar. Vi ställer krav på såväl personal som deltagare att stanna hemma vid sjukdomssymptom. Vi rekommenderar deltagare att vara noggrann med handhygien och att hålla avstånd till varandra.

För ytterligare rekommendationer se Folkhälsomyndighetens hemsida: https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
487934
Startdatum
21 februari 2022
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
16:00–17:30
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
2550 kr
Cirkelledare
Althea-Marie Edwards-Pennant
Anmäl dig som reserv