Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Improvisationsdans för alla prova på - Distans

Upptäck dansen du har i dig! Danskursen för alla oavsett funktionsförmåga och tidigare erfarenhet.

Kursen vänder sig till dig som vill prova på att dansa eller utveckla din egen dans. Vi möts i rörelse och utforskar hur musiken känns i våra kroppar. Med nyfikenhet och rörelseglädje prövar vi hur olikheter blir tillgångar. Övningarna är öppna för att du som deltagare ska kunna göra dina egna tolkningar. Tillsammans utvecklar vi unika rörelser och skapar egna danskompositioner.

Kursen vänder sig till ungdomar och vuxna – oavsett funktionsförmåga.

Upplägg
 Det här är en distanskurs som genomförs i form av videokonferenser via Zoom på fasta tider. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Det är bra om du har ett rum där du kan jobba ostört. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

Cirkelledare

Sara Birgén har en bakgrund som musikalartist både på scen och bakom. Hon är utbildad vid Musikalakademin i Umeå och inom inkluderande ledarskap inom dans i Storbritannien. För Sara handlar dansen om allas rätt att få vara kreativa, ta plats och utvecklas. 

Cirkelledare

Karin Delén är "hjulande dansare" som älskar att inspireras och utvecklas genom dansen. Karin har läst dansdidaktik för olika funktionsförutsättningar och koreografi på Dans och Cirkushögskolan.

Alla våra nyheter har nedsatt pris. Rabatten är inkluderad i det angivna priset.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
 Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
 Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
484353
Startdatum
02 oktober 2021
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
10:30–12:00
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
9
Plats
Distans på nätet
Pris
400 kr
Cirkelledare
Karin Delén
Anmäl dig