Hoppa till huvudinnehåll

Samtida modern dans - för seniorer

Välkommen till en härlig dansklass som uppmuntrar dansglädje bland deltagarna. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

En dansklass där vi utvecklar rörlighet och kroppsmedvetenhet. Träningen är mjuk men energifylld och uppmuntrar dansglädje bland deltagarna. Rörelserna skapar en känsla av öppenhet och värme i kroppen, vi stretchar försiktigt musklerna för att få tillbaka en naturlig rörlighet i lederna. Dansklassen är utformad för att få dig att må bra i din kropp både under klassen och i vardagen.

Alla är välkomna, ingen tidigare danserfarenhet krävs!

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. Ellen Johansson utbildad dansare vid London Contemporary Dance School. De senaste sex åren har hon frilansat som dansare och danslärare i London men är nu tillbaka i Sverige. Hon har erfarenhet av att undervisa olika nivåer, allt från nybörjare till professionella dansare. Hon är även certifierad yogalärare via Triyoga i London.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
477854
Startdatum
22 september 2020
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
13:00–14:30
Antal tillfällen
11
Antal lediga platser
19
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1690 kr
Cirkelledare
Ellen Johansson
Anmäl dig