Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Datorverkstaden - Videosamtal via mobil eller surfplatta

Datorverkstaden är en kortkurs med praktisk introduktion på olika teman inom internet och datoranvändning.

Har du en partner, en vän eller kanske ett barnbarn eller en annan familjemedlem på distans? I dag är det enklare än någonsin att se varandra samtidigt som vi pratar i telefon. Vi tittar på lite olika appalternativ som Google Duo, Skype och Facetime och förklarar hur de fungerar tillsammans.

Vill du prova själv vid detta tillfälle så se till att ha med en smartphone eller surfplatta som du kan ladda ned appar till. Men det fungerar såklart jättebra att bara sitta och lyssna också.

Under kursens tre studietimmar hinner du få både en teoretisk genomgång och själv få prova på. Känner du sedan att du vill fördjupa dina kunskaper så har vi ett brett kursbud att välja ur!

Gå 2 betala för 1 ABF Stockholm ger 50 % rabatt på ordinarie avgift när ni är två som anmäler er. Rabatten gäller kurser med startdatum från och med 1 oktober. Minst en av er måste vara ny deltagare hos ABF Stockholm i år – dvs inte deltagit i några andra cirklar/kurser under 2018. Uppge kod ”2för1-2018” vid anmälan samt namn och personnummer på personen som du nyttjar erbjudandet tillsammans med. Erbjudandet gäller t.o.m. 1 november och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
452585
Startdatum
05 december 2018
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
12:00–14:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
4
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
ABF-Huset
Sveavägen 41 11140 STOCKHOLM
Pris
200 kr
Anmäl dig