Hoppa till huvudinnehåll

Datorverkstaden på distans: Den digitala bilden

Datorverkstaden är en kortkurs med praktisk introduktion på olika teman inom internet och datoranvändning.

Under kursens gång får du lära dig att föra över bilder från digitalkamera eller mobil till dator och om grundläggande fotoredigering. Du lär dig också om olika bildformat, att lägga upp bilder på internet samt hur du säkert sparar och förvarar dina bilder.

Under kursens tre studietimmar hinner du få både en teoretisk genomgång och själv få prova på. Känner du sedan att du vill fördjupa dina kunskaper så har vi ett brett kursbud att välja ur!

Anders Lindberg är en av våra mest erfarna cirkelledare - specialiserad på datoranvändande och fotografi.

Upplägg

Det här är distanskurs som genomförs med videoträffar på angiven tid via Zoom. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

Bra att veta

Är du osäker på om du vågar boka? Vi förstår, därför har vi förändrat våra avbokningsregler och tillåter fri avbokning fram till 10 dagar innan kurstillfället.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
481709
Startdatum
02 februari 2021
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
12:00–14:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
4
Plats
Distans på nätet
Pris
200 kr
Cirkelledare
Anders Lindberg
Anmäl dig