Hoppa till huvudinnehåll

Excel (distans)

Kostnadsfri kurs som främst riktar sig till dig som är eller riskerar att bli permitterad, varslad eller uppsagd och vill stärka din kompetens för att öka dina möjligheter på arbetsmarknaden.

Kursen fokuserar på Microsoft Officeprogrammet Excel. På denna kurs får du lära dig om programmets grundläggande funktioner. Under kursen får du möjlighet att skapa enklare kalkyler, diagram samt databaser.

Ledare

Utbildare är Lena Taavo Ekblom som i många år jobbat med kompetensutveckling. Hon kombinerar god teknisk kompetens med gedigen pedagogisk kompetens. Hon har under flera terminer lett väldigt uppskattade kurser inriktning data hos ABF Stockholm.

Praktisk information

Kursen genomförs på fasta tider genom videomöten. Du behöver en mejladress samt en dator som är uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn.

Innan kursstart så får du länk och information om hur du gör för att ansluta skickat till din mejladress.

Upplägg

Kursen genomförs under 4 veckor: 20-21 april, 27-29 april, 4-6 maj och 11-12 maj.  

Av kursens 10 tillfällen kommer två av dessa att fokusera på arbetsmarknaden. Vad du ska tänka på när du söker jobb, skriver ditt CV och din jobbansökan. Allt för att du ska vara redo att ta steget ut på arbetsmarknaden.

Anmälan

Studiecirkeln är kostnadsfri men du förväntas delta vid minst tre träffar varav en av de första tre träffarna. Om du är anmäld men inte deltar vid något tillfälle, utan att avanmäla dig, debiteras du en avgift på 300 kr.

Du får endast anmäla dig till en kurs/studiecirkel. Har du anmält dig till flera kommer de senare anmälningarna makuleras och du kallas till kursen du först anmält dig till.

Vem får delta?

Kurserna riktar sig främst till dig som är eller riskerar att bli permitterad, varslad eller uppsagd och som är mellan 18 och 64 år.

Övrigt

Vid frågor mejla studieprogrammet.stockholm@abf.se 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
483903
Startdatum
20 april 2021
Veckodagar
Tisdag, Onsdag, Torsdag
Tidpunkt
09:00–12:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
Distans på nätet
Pris
Gratis
Anmäl dig som reserv