Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! InDesign intensivkurs

Ta chansen att under en helg lära dig grunderna i InDesign!

På den här kursen lär dig hantera det mest spridda verktyget för trycksaker. Vi går igenom grunderna och sätter ihop visitkort, affisch, folder, tidning och, om vi hinner, en roman. Samt tar upp grundläggande regler för typografi och form. Vi skriver ut, alternativt gör PDF-fil från varje övning.

Kursen vänder sig till dig som behöver lära sig skapa någon form av trycksak: för jobbet, föreningslivet eller av rent eget intresse. I trycksaken har du frihet att forma, medan nätet är som en flod.

Ledare

Jacob Blomqvist har lång erfarenhet av att leda kurser i Adobe programmen.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
484803
Startdatum
30 oktober 2021
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
10:00–15:00
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
8
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1200 kr
Anmäl dig