Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Photoshop intensivkurs

Vill du lära dig grunderna i Photoshop? Ta chansen att under en helg

Det gyllene verktyget för visuella uttryck. Du får lära dig om färgmodeller, färgkorrigering, färgblandningslägen, lagerhantering, maskanvändning för friläggning, effekter, skapa vektorgrafik (som logotyper). Du får veta vad som gäller för bilder på webben och i tryck. Vi gör ett tiotal montage med bilder av hög kvalitet och tränar samtidigt vår fantasi och gestaltningsförmåga.

Kursen vänder sig tillexempel till dig som kanske gör layout idag men vill träna din förmåga till gestalning, som kanske är webbansvarig på ditt jobb eller du som vill utöka ditt CV.

Upplägg

Kursen är en intensivkurs under en helg.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
484804
Startdatum
13 november 2021
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
10:00–15:00
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
8
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1200 kr
Anmäl dig