Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Sociala medier användning och kommunikation

Den här kursen går igenom olika typer av sociala medier och hur du bäst använder dem och till vilka syften.

Sociala medier utgörs av nätverksbaserade appar och hemsidor som kännetecknas av interaktion mellan användare. Ofta innebär detta att du möter ett snabbt skiftande flöde, men där du, genom din interaktion och ditt deltagande, också är med och skapar innehållet. Men kanske känns det som en uppsjö och hur navigerar du som användare egentligen i detta ständigt skiftande flöde? Vad skiljer olika sociala medier åt? Till vilka syften använder du vad? Och vad är skillnaden på att använda sociala medier som privatperson, som företag eller i syfte för politisk påverkan? Hur förändras förutsättningen för sociala medier idag med nya lagstiftningar och debatten kring integritet.

I den här kursen går vi grundligt igenom sociala medier och navigerar oss igenom den djungel som plattformarna kan innebära.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
478092
Startdatum
09 oktober 2020
Veckodagar
Fredag
Tidpunkt
15:00–17:30
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
9
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1250 kr
Cirkelledare
Jennie Persson
Anmäl dig