Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! WordPress: gör din egen hemsida

Har du funderat på att göra en egen hemsida? Ta chansen att få en genomgång av gratisverktyget WordPress!

WordPress är ett av de mest populära verktygen för både hemsidor och bloggar, det passar privatpersoner så väl som föreningar och företag. Genom att använda WordPress som grundplattform får du tillgång till redigeringsverktyg, plug-ins och metoder för sökmotors optimering, på så sätt kan du utveckla din hemsida vidare till ett proffsigt resultat.

Under kursens gång bygger vi fem olika webbplatser och lär oss på så sätt alla grunderna i WordPress – plus lite till! Allt blir belyst och repeterat, så att kunskaperna sitter bra, när kursen är slut och du har möjlighet att bygga vidare på din egen hemsida.

Upplägg

Kursen är en intensivkurs under en helg.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
481752
Startdatum
08 maj 2021
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
10:00–15:00
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
3
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1200 kr
Anmäl dig