Hoppa till huvudinnehåll

Prova på distanskurs

Är du nyfiken på att veta mer om hur det fungerar att gå en distanskurs?

Till våren 2021 så har ABF Stockholm möjliggjort för flera kurser på distans så att du kan delta från vart än du befinner dig! Men vi kan alla olika mycket om datorer, teknik och internet, vi har olika vana att röra oss i den digitala miljön.

Känner du dig osäker på om en distanskurs passar just dig eller vill lära dig mer om hur den digitala miljön fungerar? Nu erbjuder vi gratistillfällen där du som deltagare får möjlighet att prova på och lära dig mer om hur kurser på distans fungerar.  

Upplägg
Det här är distanskurs som genomförs med videoträffar på angiven tid via Microsoft Teams. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
482126
Startdatum
04 februari 2021
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
16:00–17:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
14
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
Gratis
Anmäl dig