Hoppa till huvudinnehåll

Skapa din egen webbshop i Wordpress

Nyfiken på att lära dig hur du skapar din egen hemsida och egen webbshop? Ta chansen att lära dig grunderna under en helg!

Den här kursen ger dig handfasta redskap för att du ska lära dig bygga och utveckla din egen webbshop i Wordpress. Vi fokuserar på att lära oss praktiskt genom att från grunden bygga flera olika webbplatser. Vi går igenom hur du lägger upp produkter och skapare n struktur för att få allt att fungera. Allt blir belyst och repeterat, så att kunskaperna sitter bra när kursen är slut för att du ska ha möjlighet att bygga vidare på din egen eller dina framtida kunders hemsidor.

Kursen fokuserar på WordPress som är ett av de mest populära verktygen för både hemsidor och bloggar. WordPress passar privatpersoner så väl som föreningar och företag. Genom att använda WordPress som grundplattform får du bland annat tillgång till redigeringsverktyg, plug-ins och metoder för sökmotors optimering och kan på så sätt kan du utveckla din hemsida vidare till ett proffsigt resultat.

Du behöver inte ha några förkunskaper.

Ledare

Jacob Blomqvist har lång erfarenhet av att leda kurser i hur du bygger din egen hemsida med fokus på WordPress, och har bland annat utvecklat eget kursmaterial i ämnet. Han leder även kurser i bildbehandling och layout.

Upplägg

Kursen är en intensivkurs under en helg.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
484811
Startdatum
04 december 2021
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
10:00–15:00
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
10
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1200 kr
Cirkelledare
Jacob Blomqvist
Anmäl dig