Hoppa till huvudinnehåll

Bokföring grundkurs

För dig som vill lära dig bokföringens grundläggande begrepp och verktyg.

Vi går igenom BAS-kontoplanen, löpande och dubbel bokföring, balans- och resultaträkning, moms och periodiseringar med mera.

Du behöver inte ha något speciellt bokföringsprogram eller några förkunskaper - detta är en grundkurs där vi varvar genomgång, läsning av lärobok, tittar på exempel och gör uppgifter.

Kursmaterial/Litteratur
Bokföring från Början, utges av Liber.

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. Cirkelledare är Kerstin Tufvesson.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
477780
Startdatum
21 oktober 2020
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
17:00–19:30
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
8
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
2800 kr
Cirkelledare
Kerstin Tufvesson
Anmäl dig