Hoppa till huvudinnehåll

Loud Grrrl Online: Workshop i Arrangörsskap - distans!

Loud Grrrl Online presenterar

Är du intresserad av arrangera spelningar och evenemang? Kanske vill du starta en festival? Eller har du någon ny spännande vision för ett arrangemang som bara måste genomföras?

I den här workshopen får du höra mer om hur det fungerar att arrangera! Vi kollar på hur du kan gå från idé till genomförande genom att spåna upplägg, göra modeller för finansiering och boka medverkande. Dessutom får du testa att göra en enklare projektplan för ett eget arrangemang! 

Kursledare

Workshopen leds av musikern, låtskrivaren och producenten Sabina Wärme som är grundare av Sveriges första och enda kvinno- och transseparatistiska musikbranschgala - Den Feministiska Musikbranschfesten. 

Vem är kursen för?

Workshopen riktar sig till dig som definierar dig som transperson, icke-binär, tjej eller kvinna.

Anmälan till kursen

Workshopen hålls på Zoom söndagen den 19 september maj kl 10:00-15:00. Det är gratis att delta på workshopen men föranmälan krävs. Kursen hålls på 5 timmar inklusive paus. Länken till workshopen skickas till din e-post adress du använde vid föranmälan ca 2 dagar innan kursstart. Workshopen är gratis men anmälan är bindande.

Kostnad:

Gratis - Workshopen är gratis men anmälan är bindande. En avanmälan måste ske senast 48 timmar innan start, annars debiteras en avgift på 100 kr. Detta för att det är begränsat antal platser och för att reserver då ska ges möjlighet att gå.  

Loud Grrrl Sthlm

Loud Grrrl Sthlm är en verksamhet inom ABF och finns för att uppmuntra en jämställd musikscen. Maila: loudgrrrl.stockholm@abf.se om du vill veta mer.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
484826
Startdatum
19 september 2021
Veckodagar
Söndag
Tidpunkt
10:00–15:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
13
Medarrangör
Loud Grrrl Sthlm
Plats
Zoom
Pris
Gratis
Anmäl dig