Hoppa till huvudinnehåll

Inkluderande digitala möten

Under pandemin är vi många som fått ta stora digitala kliv. Vi har behövt lära oss ny teknik och nya metoder för att kunna mötas. Nya mötesformer gör att vi behöver lära oss nya sätt för att få alla att känna sig bekväma och trygga i mötet.

Hur skapar vi möten som upplevs välkomnande och inkluderande?

Vi har lärt oss mycket under den här tiden, inte bara teknik utan även vikten av bemötande i det digitala mötet. Vi har märkt den ökade risken att mötesdeltagarna blir tysta och passiva. Hur skapar vi en trygghet i det digitala mötet? Hur får vi till delaktighet och engagemang i mötet?

Klarar vi av att skapa trygga och välkomnande digitala möten ökar vi även chanserna för att fler i föreningen ska våga vara med och delta aktivt.

Seminariet riktar sig till dig som är aktiv medlem/förtroendevald eller anställd i någon av ABFs medlemsorganisationer och till dig som är anställd inom en ABF-enhet. 

 

DATUM: 16 november 9.00-12.00

SÅ HÄR ANMÄLER DU DIG

Senast 2 november här på hemsidan. Du kommer därefter få en inbjudan till kursen med mer information. Seminariet sker digitalt via Teams. Du kommer att få en möteslänk ca en vecka innan dagen för seminariet. 

 

Med vänliga hälsningar,

ABF Distriktet i Stockholmsregionen

hanna.dorve@abf.se

073-0504779

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
425881
Startdatum
16 november 2021
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
09:00–12:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
20
Medarrangör
ABF Distriktet i Stockholmsregionen
Plats
Webben
Distans
Pris
Gratis
Anmäl dig