Hoppa till huvudinnehåll

Jobbredo med inriktning Google Workspace

Anmälan till gratiskursen jobbredo med inriktning Google Workspace.

Kort praktisk information om kursen:

Den här kursen riktar sig till dig som är permitterad, blivit eller riskerar att bli uppsagd eller varslad pga av den rådande Coronapandemin. Kursen är helt kostnadsfri och sker på distans.

Kursen innehåller två delar - jobbredo och inriktningsdel Google Workspace och sker på distans.

Det här är en distanskurs som genomförs via Microsoft Teams på kursens fasta tider. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Du kommer att få ett mejl med inbjudan till en Teams-chatt där kursen genomförs.

 

Innehållet i kursen:

Kursens första del fokuserar på Google Workspace. Du får lära dig grundläggande ordbehandling i Google Dokument, spara på olika ställe i molnet eller på din dator, skapa kalkyler, lägga upp databaser i Google Kalkyl. Under kursen får också lära dig att skapa snygga presentationer och bildspel i Google Presentationer samt hur du använder den digitala kalenders funktioner med kontakter och uppgifter.

Inga förkunskaper krävs men du måste ha eller skapa ett Google konto innan första kurstillfället.

Den andra fokuserar på allmän kompetensförstärkning - information om karriärvägar, CV-granskning, tips på var du hittar information om jobb/studier etc.

 

Deltagande/anmälan:

Studiecirkeln är kostnadsfri men du förväntas delta vid minst tre träffar varav en av de första tre träffarna. Om du är anmäld men inte deltar vid något tillfälle, utan att avanmäla dig, debiteras du en avgift på 300 kr.

Observera att du endast har möjlighet att delta i en jobbredokurs.

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Kursen sker helt på distans och för att delta i den här kursen behöver du ha tillgång till en dator.

 

 

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

 

För eventuella frågor om kursen, mejla: info.stockholm@abf.se

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
481053
Startdatum
23 november 2020
Veckodagar
Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Tidpunkt
09:30–12:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
7
Medarrangör
Elvira Kunskapsutveckling AB
Plats
Distans på nätet
Pris
Gratis
Cirkelledare
Åsa Lord Bylehn
Anmäl dig