Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Filmredigering i Final Cut Pro intensivkurs

Har du filmat material som ligger och som skulle behöva bli redigerat? Vill du lära dig grunderna i hur man redigerar film? Vi går igenom hur man klipper bild- och ljudmaterial i Final Cut Pro.

Under en helg lär du dig grunderna i hur man redigerar film. Vi går igenom hur man klipper bild och ljudmaterial i Final Cut Pro, både teoretiskt och med praktiska övningar. Hur bygger/konstruerar man upp en historia i klippbordet?

Vi arbetar bland annat med material vi har filmat själva i olika klippövningar, men också färdigfilmat material. Du kan även ta med eget material som du vill träna på.

Upplägg
Kursen ges intensivt under en helg.

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
478104
Startdatum
28 november 2020
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
10:00–15:00
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
8
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
2300 kr
Anmäl dig