Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Strategisk Filmkommunikation del 2

Den här kursen riktar sig till dig som vill lära dig hur du når ut med ditt budskap, din idé eller ditt projekt genom kommunikation via rörlig bild.

Rörlig bild är central inom kommunikation idag, inte minst för att nå ut genom sociala medier. Idag finns också möjligheter att producera film med förhållandevis små resurser. Genom att arbeta medvetet med ditt budskap genom strategi och redigering kan du nå ut på ett träffande sätt.

Kursen är en workshop i tre delar och syftar i att du som deltagare får strategisk kunskap om filmkommunikation samt möjligheten att producera en mini-film med enkla medel. Mellan träffarna så arbetar du hemma med ditt material, du behöver därför en smartphone som du kan filma med för att gå kursen.

Den här kursen är en fortsättningskurs där du får möjlighet att jobba vidare med inspelat material, utveckla idéer och finslipa projekten till färdiga filmer.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
481587
Startdatum
10 april 2021
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
10:00–13:00
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
6
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
550 kr
Anmäl dig