Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Studiofoto fortsättningskurs

Vill du ta ditt fotograferande till nästa nivå! Ta chansen att arbeta i en riktig fotostudio.

Den här kursen är en påbyggnadskurs för dig som redan kan grunderna i studiofotografering. Här får möjlighet att under fyra träffar arbeta tillsammans med i en riktig fotostudio där du lär dig mer om ljussättning och tekniker för att få till så proffsiga resultat som möjligt oavsett om du vill arbeta med porträtt eller produktfoto.

Förkunskaper
Kursen kräver att du har grundläggande kunskaper av digital systemkamera, du har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med ljussättning

Upplägg
Kursen är förlagd i Anders Lindbergs egen fotostudio. Studion rymmer max 6 personer, ni kommer därför att vara en liten grupp som kommer få möjlighet att arbeta anpassat utifrån gruppens behov. Information och adress till lokalen meddelas senare.

Ledare
Anders Lindberg är en av våra mest erfarna cirkelledare - specialiserad på allt inom dataanvändande och fotografi.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
478074
Startdatum
26 november 2020
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
18:30–21:00
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
Egen lokal
Pris
1250 kr
Cirkelledare
Anders Lindberg
Anmäl dig som reserv